Ida Globočnik

ida up1

 

Ida je profesorica njemačkoj jezika i književnosti i engleskog jezika i književnosti s diplomom Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a radi kao srednjoškolska nastavnica.U svojoj bogatoj nastavničkoj karijeri radila je sa svim dobnim skupinama polaznika.

Kako bi bila spremna prenositi svoje znanje na nove generacije, redovito sudjeluje na stručnim usavršavanjima i na seminarima iz raznih područja izravno ili neizravno vezanih uz struku podučavanja te je aktivna članica Hrvatskog društva učitelja i profesora njemačkog jezika. Rado sudjeluje u projektima razmjene učenika, a posebno se ističe program „Modell Zaprešić"

U Anglu je već tri godine gdje vodi tečajeve njemačkog jezika za djecu, a u učilištu Anglia tečajeve za odrasle.

„Volim boje i rado izmišljam igre. Sve to radim na njemačkom upravo da bih taj jezik približila svim dobnim skupinama. Važno je da se djeca što ranije počnu igrati, pjevati pjesmice i zapravo učiti oponašajući Lehrerin, upoznajući tako drugačije običaje i novu kulturu. Kroz rad u Školi stranih jezika Anglo omogućen mi je upravo takav kreativan rad i u vrtiću i u grupama starijih polaznika."

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za detaljne informacije

  • Mob: +385 91 3354 584
  • Mob: +385 95 1964 231

Anglo na društvenim mrežama

Pridružite nam se na društvenim mrežama