IMPRO

03 Rujan 2015 In Anglo

impro angloOvladajte vještinom improviziranja!!
IMPRO je dio dramskog odgoja i temelji se na improvizacji. Izvođače ne vodi napisan tekst, već oni igraju u potpunosti jedni s drugima.

Impro vježbe potiču razvoj raznih vještina:

Fokusiranost – jer za dobro pokretanje situacije treba biti dobro koncentriran na ono što se trenutno događaKreiranje, imaginacija – jer u impro-vježbama sve što igrači zamisle trebaju i opravdatiZapažanje – da bi dobro odreagirali i unaprijedili improvizaciju, igrači trebaju dobro zapaziti i iskoristiti postojeće okolnostiMemoriranje – jer se u impro-vježbama nikada ne zna što slijedi, a da mi improvizacija izgledala smisleno , igrači se trebaju dobro sjećati što su sve tijekom izvođenje činiliTimski rad i dijeljenje – da bi imrovizacija tekla bez zastoja, tijekom izvođenje nema vremena za traženje uputa ili svjeta izvana, već je nužno potpuno se osloniti na izmjenu znakova i prijedloga s partnerima tijekom trenutnog rada.

3impro6

Voditeljica radionice bit će Ivana Marijančić, dramska pedagoginja. Cijena IMPRO radionice je 150,00 kn mjesečno za 8 sati ( po 60 min.) Radionice traju cijelu školsku godinu.

Newsletter

Uključite se na našu mail listu kako bi bili obavješteni o novostima, akcijama i popustima!

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za detaljne informacije

  • Mob: +385 91 3354 584
  • Mob: +385 95 1964 231

Anglo na društvenim mrežama

Pridružite nam se na društvenim mrežama