O NAMA

O nama

04 Veljača 2014 In Anglo

anglo drvo1

Anglo je jedna od prvih škola stranih jezika u Hrvatskoj koja je svojim djelovanjem započela 1991. godine u Zagrebu a uskoro je, 1996 otvorila i drugu lokaciju, u Zaprešiću. Ove godine slavimo 25 godina postojanja te tom prigodom otvaramo još jednu lokaciju, na prilazu Gjure Deželića 62. Osim u našem centru i na novoj lokaciji u Zagrebu, škola Anglo organizira tečajeve i u vrtićima u okolici Zaprešića. 2012. godine škola osniva i učilište te na taj način, organizirajući tečajeve za odrasle po verificiranim programima, zaokružuje svoju ponudu.

Tečajevi

Anglo organizira jezične tečajeve za djecu i odrasle na obje lokacije. Jezici koji se kod nas uče su: engleski, njemački, francuski, talijanski i ruski. Naše engleske igraonice i bebaonice veoma su uspješne i poznate, te su svojevrstan zaštitni znak škole te idealan početak za svakog budućeg govornika engleskog jezika.

Team Spirit

Anglo dugi niz godina gradi i njeguje svoj „image“ nekonvencionalne škole u kojoj djeca i mladi u ugodnom ambijentu uče kroz zabavu. Cilj nam je stvoriti pozitivnu, motivitajuću atmosferu u kojoj djeca neopterećeno i s veseljem usvajaju strani jezik. Trudimo se kod mladih razviti ljubav prema jeziku koji uče te im pružiti kontinuitet.

„Hands on“

Budući da su naše skupine male u mogućnosti smo prilagoditi tečajeve skupini odnosno pojedincu. U igraonicama i bebaonicama radi se gotovo individualno. Važno je napomenuti da naši đaci na tečajevima dobiju mnogo više od samog znanja jezika. Naša metoda rada uključuje hands on pristup gdje djeca svoje znanje odmah stavljaju u praksu simulirajući određene situacije. Vjerujemo da se najveći rezultati mogu postići ako je znanje primjenjivo odmah i to što češće. Brojni originalni igrokazi koje već dugi niz sami stvaramo idealni su pokazatelj uspješnosti ove metode. Dva desetljeća rada nije malo, mnogo je djece i mladih učilo i družilo se s nama. Zadovoljstvo nam je danas susresti neke od njih i na poslovnim i komunikacijskim tečajevima koje također organiziramo. Tečajeve za odrasle također krojimo prema njihovim potrebama i mogućnostima. Svjesni smo važnosti učenja stranog jezika u današnjem svijetu stoga se trudimo povjerenu nam odgovornost opravdati slijedeći svjetske trendove u jezičnoj edukaciji, ali u isto vrijeme ostajući vjerni onome što našu školu čini uspješnom već tako dugi niz godina.

Što Vam nudi Anglo:

  • skupine do 8 polaznika
  • kvalitetne materijale po europskim standardima
  • profesore s višegodišnjim iskustvom
  • suvremene metode rada uz originalan pristup
  • ugodnu, motivirajuću atmosferu
  • kontinuitet u učenju 
  • dodatne aktivnosti

Newsletter

Uključite se na našu mail listu kako bi bili obavješteni o novostima, akcijama i popustima!

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za detaljne informacije

  • Mob: +385 91 3354 584
  • Mob: +385 95 1964 231

Anglo na društvenim mrežama

Pridružite nam se na društvenim mrežama