MISIJA I VIZIJA

Misija i vizija

15 Rujan 2015 In Anglo

anglo drvo1

NAŠA VIZIJA

Od samih početaka škole Anglo, davne 1991, vizija njezinih osnivača je uvijek bila, osnovati malu školu stranih jezika čiji bi naziv, s vremenom, postao sinonimom za kvalitetu u području poduke stranih jezika u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Zajedničkim trudom svih djelatnika, bivših i sadašnjih, Anglo se razvija i postaje škola koja nudi kvalitetnu poduku iz 6 svjetskih jezika, uvijek stavljajući na prvo mjesto polaznika i njegove potrebe.

NAŠA MISIJA

'Kontinuiranim usavršavanjem nastavnika te slijedeći najnovije trendove u svijetu poduke, nastojati biti jedna od vodećih škola u regiji. '

NAŠA STRATEGIJA

Uključivanjem škole i njezinih nastavnika u projekte i edukacije iz područja suvremene poduke stanih jezika kao i kroz aktivan rad uprave na uvođenju visokih standarda kvalitete u nastavni proces, škola Anglo zajedno sa Učilištem Anglia napreduje iz godine u godinu. Kontinuirano pratimo i uvodimo nove metode rada u nastavni proces te redovito ulažemo sredstva u modernizaciju škole. Korištenjem moderne tehnologije oplemenjujemo nastavu čineći ju raznovrstnijom pa time i zanimljivijom novoj generaciji polaznika.

NAŠ MOTO

'Ulaganjem u sebe, dobivaš na vrijednosti!'

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za detaljne informacije

  • Mob: +385 91 3354 584
  • Mob: +385 95 1964 231

Anglo na društvenim mrežama

Pridružite nam se na društvenim mrežama