End of year newsletter

08 Kolovoz 2017 In Newsletter arhiva

sl newsDragi polaznici ANGLA i ANGLIE, veliki i mali, uspješno smo priveli kraju školsku godinu 2016./2017., nama 26. po redu!

Evo kako je to izgledalo u Školi stranih jezika ANGLO:


● Uspješno su završeni svi đački i teen tečajevi i položeni završni ispiti
● Roditeljima naših bebaoničara umjesto završne priredbe priredili smo završni video u kojem su njihova dječica u glavnim ulogama
● Predškolci i đaci do 4 razreda, kao i svake godine, prezentirali su svoje znanje stranog jezika pjevajući i glumeći u završnim predstave kojima u velikom broju prisustvuju roditelji, bake i djedovi i prijatelji naših malih polaznika 
● Polaznici pripremnih tečajeva za stjecanje međunarodne svjedodžbe Cambridge FCE vrlo uspješno položili ispit u British Councilu i umjesto razine B2 pokazali znanje za višu razinu C1!!! Neizmjerno smo ponosni na naše polaznice koje su odmalena naši đaci. 
● Budući da smo akreditirana škola za održavanje internacionalnog GLOBAL HIPPO natjecanja u znanju engleskog jezika i ove smo godine, već četvrte za redom, u natjecanje uključili sve đake koji su poželjeli provjeriti svoje znanje i okušati se na međunarodnom natjecanju u kojem u isto vrijeme sudjeluju desetci tisuća mladih iz Europe. Ponovno su naši 'klinci' ostvarili super rezultate, a nekolicina ih je ušla i u drugi krug.
● Osim tečajeva engleskog i njemačkog jezika za djecu i mladež, želimo istaknuti i našu malu grupu 'Španjolaca', koja već drugu godinu marljivo uči i radi.
● Sve naše grupe u vrtićima Maslačak i Vrtuljak uspješno su završile tečajeve te oduševile svoje roditelje na priredbama. 
● Održani su verificirani tečajevi engleskog, njemačkog i talijanskog jezika na raznim stupnjevima. Ovih smo dana 'odradili' sve usmene ispite i sa zadovoljstvom uručili našim polaznicima zaslužene svjedodžbe. Neke su grupe uspjeh proslavile i nakon nastave u veselom i opuštenom raspoloženju. 
● Većina poslovnih tečajeva engleskog jezika koje organiziramo i izvodimo u prostorima klijenata kreće na ljetnu stanku, a nastavak slijedi na jesen .
● Od ne-jezičnih tečajeva svakako moramo istaknuti ALOHA – Mental Arithmetic program , koji održavamo u našem prostoru od 2014. godine. Jedan smo od prvih centara gdje se organizira ovaj izuzetno koristan program za mentalni razvoj djece u dobi od 4 do 13 godina. ALOHA povećava inteligenciju djece zahvaljujući edukacijskom programu temeljenom na na tri ključne točke: računanje abakusom, mentalna aritmetika i didaktičke igre. Ove smo školske godine imali dvije grupe školaraca koji su uspješno završili i položili prvi i treći stupanj ALOHA programa. Čestitamo im!!!

Tijekom ljeta malo ćemo predahnuti uz zabavne i kreativne programe OBITELJSKE LIKOVNE RADIONICE, malo se odmoriti, ali i marljivo pripremati naše jesenske novitete – nove programe, nove jezike i brojna nova događanja.
Provjerite kakva vam iznenađenja spremamo i posjetite nas od 4. rujna kad počinju upisi!!!
Čekamo vas!!!
Do tada, želimo vam ugodno, dugo i toplo ljeto!

S vama već 26 godina,
Vaši ANGLO i ANGLIA

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za detaljne informacije

  • Mob: +385 91 3354 584
  • Mob: +385 95 1964 231

Anglo na društvenim mrežama

Pridružite nam se na društvenim mrežama