Newsletter početak godine

31 Kolovoz 2017 In Newsletter arhiva

letak 12x12 anglo 17Ljeto se bliži kraju, a nova nam je školska godina pred vratima! Nadamo se da ste se dobro odmorili, nauživali u ljetnim radostima i da ste spremni za sve ono što smo marljivo pripremali za vas tijekom ljeta. Škola stranih jezika Anglo nudi svoje poznate i uhodane programe: bebaonicu, predškolske, đačke i teen tečajeve, a pripremili smo i dva potpuno nova jedinstvena programa - English through Drama (Engleski kroz glumu) i English through Science (Engleski kroz znanost).

Kroz cikluse jezičnih radionica djeca znatno unaprjeđuju vještinu komuniciranja na engleskom jeziku, razvijaju vještinu timskoga rada i pod stručnim vodstvom kvalificiranih voditelja (profesor engleskog jezika i književnosti te profesor kemije) uče o glumi, književnosti i znanosti.

Također, u pripremi je Online portal za podršku učenju Anglo HELP 911!

Kompetentni i kvalificirani nastavnici održavaju online instrukcije za sve uzraste, za naše polaznike i one koji će to tek postati! Pomoć u pripremama za školske provjere znanja, pomoć u pisanju zadaća i pripreme za državnu maturu dostupni online putem pouzdanog portala. Tu smo za vas!

ALOHA Mental Arithmetic zanimljiv je i uspješan program kojeg i dalje možete naći, u Zaprešiću, samo kod nas!
Osim toga, osvježili smo naš prostor kako bi iskustvo učenja bilo još ugodnije!
Cijene tečajeva vrlo su pristupačne -200 kn đački i predškolski i teen tečajevi za mjesec dana rada, 1450,00 početni tečajevi za odrasle, nudimo i niz pogodnost za naše 'stare' polaznike.

Poseban bonus za naše dosadašnje polaznike - uz redovni tečaj dobivaju jedan ciklus English through Drama (Engleski kroz glumu) ili English through Science (Engleski kroz znanost) potpuno besplatno!


letak 12x12 anglia 17Učilište Anglia, uz postojeće i provjerene verificirane tečajeve engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog i španjolskog jezika također nudi i specijalizirane i konverzacijske tečajeve, kao i tečajeve pripreme za međunarodne ispite (FCE, CAE itd.).

Osim toga, možemo se pohvaliti kadrovskim pojačanjima! Ljestvica kvalitete u Školi stranih jezika Anglo i Učilištu Anglia podignuta je visoko. Za nas kvaliteta znači da naš nastavnički tim čine iskusne visokokvalificirane profesorice koje se kontinuirano usavršavaju i specijaliziraju prema uzrastu polaznika i prema vrsti nastave koju izvode, a za kvalitetu svoje nastave jamče svojim imenom i ugledom koji se temelji na rezultatima. Samo kod nas možete učiti s najkvalificiranijim nastavnicima – profesorima, magistrima struke te magistrima i doktorima znanosti, redom vrhunskim profesionalcima s bogatim pedagoškim iskustvom.
Cijene su i dalje pristupačne te nudimo razne mogućnosti plaćanja.
Koristimo priliku pozvati vas i na niz zanimljivih događanja koja planiramo za novu školsku godinu. Prva je na redu RUSKA VEČER! Dođite i naučite nešto novo o ruskoj kulturi! Upoznajte ruske običaje i okuse kroz veselo druženje uz glazbu, zanimljive priče o životu u Rusiji, najljepše ruske bajke i besplatne jezične radionice za djecu i odrasle, kao i zabavni kviz i degustacije!
Čekamo vas 8.9. 2017. u 19 h. Ulaz slobodan!!!

Dragi naši polaznici, već 26 godina smo s vama, a u to je vrijeme kroz Anglo i Angliu prošlo više od 10,000 polaznika svih uzrasta, od najmlađih do odraslih, koji su sudjelovali na više od 1,000 tečajeva raznih jezika iz naše ponude. Vjerujemo da smo opravdali njihovo i vaše povjerenje, a stečena iskustva služe nam kako bi naš rad bio još bolji i kvalitetniji.
Vidimo se na upisima, od 4. do 17. rujna 2017. ( 0d 17-19h)

Više informacija na www.anglo.hr, a potražite nas i na društvenim mrežama!

S poštovanjem,

Tamara Tolnauer-Ackermann, prof., ravnateljica

Više u ovoj kategoriji: « End of year newsletter

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za detaljne informacije

  • Mob: +385 91 3354 584
  • Mob: +385 95 1964 231

Anglo na društvenim mrežama

Pridružite nam se na društvenim mrežama