Novosti

UPISI I POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE

07 Rujan 2016 In Anglo info

ANGLO GGDragi roditelji i djeco,

Ljeto se bliži kraju i evo nas na još jednom početku školske godine. Ovim vas putem pozivam na upise koji , kao i svake godine, počinju sa prvim danom škole a traju dva tjedna. ( od 17 -19) Nastava počinje 19.09.2016.

Uz naš redoviti jezični program koji smo obogatili novim dodatnim materijalima i inovacijama u nastavi, polaznicima nudimo i mogućnost vježbanja i usavršavanja konverzacije na engleskom kroz GLUMU I SCENSKI POKRET. Ovaj je program namijenjen svim polaznicima osnovne škole prilagođen uzrastu i predznanju učenika u grupi. Program će se odvijati petkom ili subotom ujutro ( ovisno o rasporedu polaznika). Cilj programa je maksimalno raditi na jezičnim vještinama na zabavan način, kroz glumu i scenski pokret. Poznato je da djeca lakše i s više veselja i entuzijazma vježbaju govor ako su dio neke predstave, dijaloga ili igrokaza. Uživljavajući se u uloge polaznici se oslobađaju eventualne nelagode ili prepreke koje inače imaju pri izgovaranju dužeg teksta ili pri vođenju spontanog razgovoru na stranom jeziku. Bezbroj puta se gluma ( na našim završnim priredbama) pokazala kao idealan način motiviranja djece za razgovor, izgovor, ponavljanje i usavršavanje određenih jezičnih struktura. Na tragu toga zamišljen je ovaj program s krajnjim ciljem postizanja ili barem usavršavanja fluentnosti na engleskom jeziku.

Također, ponovo otvaramo ENGLISH CLUB za učenike viših razreda osnovne škole i srednjošolce. Program će organizirati i voditi izvorni govornici engleskog jezika. Cilj nam je kroz školsku godinu polaznike upoznati sa nekoliko različitih 'engleskih jezika'. Predavaći će biti izvorni govornici zemalja gdje je engleski materinji jezik. Club će biti otvoren jednom tjedno na dva školska sata a teme će biti prilagođene interesima polaznika. Naglasak je na komunikaciji, širenju vokabulara iz raznih područja, upoznavanje s kulturama zemalja gdje se govori engleski te jačanju fluentnosti polaznika.

I ove godine, kao i prošle dvije, ALOHA, program mentalne aritmetike za djecu, nastavlja sa radom. Program je namijenjen djeci predškolske dobi ( TINY TOTS) i školarcima do 13 godina (KIDS). Program potiće njihov mentalni razvoj na zabavan način. ALOHA program povećava inteligeciju djece zahvaljujući edukacijskom programu temeljenom na tri ključne točke: računanje abakusom, mentalna aritmetika i didaktičke igre. Upisujemo u prva tri stupnja. Nastava se odvija dva puta tjedno za predškolce i jednom tjedno za školsku djecu. Više o programu na našim stranicama ili na : www.alohacroatia.co

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za detaljne informacije

  • Mob: +385 91 3354 584
  • Mob: +385 95 1964 231

Anglo na društvenim mrežama

Pridružite nam se na društvenim mrežama