Anglo strani jezici

01 Svibanj 2014 In Anglo

angloworld

Dobrodošli na stranice škole stranih jezika i učilišta Anglo. Na ovim se stranicama nalazi cjelokupna ponuda tečajeva stranih jezika , dodatne usluge vezane uz učenje stranih jezika kao i neke zanimljivosti vezane uz učenje stranih jezika. Prvo nekoliko riječi o nama.

Naša se škola već više od dva desetljeća bavi jezičnom podukom te organizira tečajeve za sve uzraste.
Cilj nam je oduvijek bio unaprijediti i promovirati učenje stranih jezika u našoj zemlji kao i približiti polaznicima kulture i običaje zemalja čije jezike uče. Budući da radimo sa svim uzrastima neobično nam je važno kod naših najmlađih polaznika i njihovih roditelja probuditi svijest o važnosti učenja stranih jezika od malih nogu.
U najranijoj se dobi jezika najlakše usvaja pa je izuzetno važno što ranije dijete uključiti u program učenja. Upravo je zato uložen veliki trud u osmišljavanje i provođenje programa za polaznike vrtićke i predškolske dobi. Naši su programi verificirani i odobreni od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te se provode u državnim vrtićima u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji.
Također bi ovdje htjela istaknuti važnost međunarodnih certifikata za sve one koji planiraju studij u inozemstvu ili zaposlenje u stranoj tvrtci. Zadnjih nekoliko godina u suradnji sa British Council-om organiziramo pripreme za Cambridge ESOL ispite koji se mogu polagati nekoliko puta godišnje. Do sada su svi naši polaznici s uspjehom i visokim rezultatima položili ispite.
Za odrasle polaznike organiziramo tečajeve engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog, španjolskog i ruskog s time da po završetku tečaja engleskog i/ili njemačkog stupanj znanja upisujemo u radnu knjižicu.
Ukoliko želite samo testirati svoje znanje možete pristupiti ispitu nakon kojeg se stupanja znanja također upisuje u radnu knjižicu.
Svima nam je poznata ona stara izreka :Vrijediš onoliko, koliko jezika govoriš" Mi se ne bismo doslovno s time složili već bi rekli „ Ulaganjem u sebe dobivaš na vrijednosti"
I to upravo sada na pragu ulaska u veliku zajednicu kultura i jezika učenje stranih jezika dobiva na važnosti te se penje na ljestvici prioriteta za sve nas, buduće građane Europske Unije.
Stoga vas pozivamo da se pridružite velikom broju naših polaznika koji će svojim profesionalnim kvalitetama dodati i znanje jednog ili više stranih jezika i na taj način otvoriti još poneka vrata uspjeha.
Srdačno Vas pozdravljam,

Tamara Tolnauer Ackermann,prof

Više u ovoj kategoriji: O nama »

Newsletter

Uključite se na našu mail listu kako bi bili obavješteni o novostima, akcijama i popustima!

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za detaljne informacije

  • Mob: +385 91 3354 584
  • Mob: +385 95 1964 231

Anglo na društvenim mrežama

Pridružite nam se na društvenim mrežama