UČILIŠTE ANGLIA

Učilište ANGLIA

04 Veljača 2014 In Učilište ANGLIA

anglia1

1.VERIFICIRANI PROGRAMI

UČILIŠTE ANGLIA akreditirana je ustanova koja organizira i provodi verificirane nastavne programe za 6 stupnjeva jezičnog znanja – A1,A2,B1,B2,C1,C2 za engleski, njemački, francuski, talijanski i španjoski jezik.

Polaznici ( min. navršenih 15 godina) koji žele SVJEDODŽBU koja je ujedno i javna isprava mogu upisati jedan od 6 ponuđenih stupnjeva. Svaki se stupanj sastoji od 2 ili više modula ( po 70 sati ) a završnom se ispitu pristupa na kraju svakog stupnja te se nakon uspješno položenog pismenog i usmenog dijela stječe SVJEDODŽBA s pravom upisa u radnu knjižicu.

2. OSTALI PROGRAMI
UČILIŠTE ANGLIA također organizira i provodi tečajeve poslovnog jezika te razne scecijalizirane tečajeve kao i tečajeve određene struke. Tečajeve krojimo prema potrebama polaznika te maksimalno se trudimo prilagoditi naše termine njihovim. Nastava se u pravilu odvija u večernjim satima 2x2 sata tjedno međutim moguće je nastavu organizirati ritmom 3x2, 3x3, 2 x 4 kao i vikendom. Ako polaznik ima potrebu još intenzivnije raditi na usavršavanju jezika, dogovaramo individualne sate.

Više u ovoj kategoriji: TEČAJEVI ZA ODRASLE »

Newsletter

Uključite se na našu mail listu kako bi bili obavješteni o novostima, akcijama i popustima!

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za detaljne informacije

  • Mob: +385 91 3354 584
  • Mob: +385 95 1964 231

Anglo na društvenim mrežama

Pridružite nam se na društvenim mrežama