UČILIŠTE ANGLIA

Učilište ANGLIA

04 Veljača 2014 In Učilište ANGLIA

anglia1

Dobrodošli na stranice Učilišta Anglia. Ovdje možete pronaći cjelokupnu ponudu tečajeva stranih jezika i verificiranih programa, dodatne usluge vezane uz učenje stranih jezika kao i neke zanimljivosti.
UČILIŠTE ANGLIA akreditirana je ustanova koja organizira i provodi verificirane nastavne programe za 6 stupnjeva jezičnog znanja – A1, A2, B1, B2, C1, C2 za engleski, njemački, francuski, talijanski i španjolski jezik.

Svaki se stupanj sastoji od 2 ili više modula (po 70 sati), a završnom se ispitu pristupa na kraju svakog stupnja te se nakon uspješno položenog pisanoga i usmenog dijela stječe svjedodžba s pravom upisa u e-radnu knjižicu.
Ako želite samo testirati svoje znanje i dobiti službenu potvrdu, možete pristupiti ispitu nakon kojeg se stupanj znanja upisuje u radnu knjižicu.

UČILIŠTE ANGLIA također organizira i provodi tečajeve poslovnog jezika te razne specijalizirane tečajeve kao i tečajeve jezika struke. Tečajeve krojimo prema potrebama polaznika te se maksimalno trudimo prilagoditi termine njihovim mogućnostima. Nastava se u pravilu odvija u večernjim satima 2x2 sata tjedno. Međutim, prema potrebi moguće je nastavu organizirati ritmom 3x2, 3x3, 2x4 sata kao i vikendom. Ako polaznik ima potrebu još intenzivnije raditi na usavršavanju jezika, dogovaramo i individualne sate.

Osim toga, htjeli bismo istaknuti važnost međunarodnih certifikata za sve one koji planiraju studij u inozemstvu ili zaposlenje u stranom poduzeću. Zadnjih nekoliko godina u suradnji sa British Councilom organiziramo pripreme za Cambridge ESOL ispite koji se mogu polagati nekoliko puta godišnje. Do sada su svi naši polaznici s uspjehom i visokim rezultatima položili ispite
.
Naš je motto „Ulaganjem u sebe dobivaš na vrijednosti".
Stoga vas pozivamo da se pridružite velikom broju naših polaznika koji će svojim profesionalnim kvalitetama dodati i znanje jednog ili više stranih jezika i na taj način otvoriti još poneka vrata uspjeha.

Tamara Tolnauer Ackermann, prof

Više u ovoj kategoriji: TEČAJEVI ZA ODRASLE »

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za detaljne informacije

  • Mob: +385 91 3354 584
  • Mob: +385 95 1964 231

Anglo na društvenim mrežama

Pridružite nam se na društvenim mrežama