Back

ONLINE TEČAJEVI

Nakon dvadeset i sedam godina iskustva s održavanjem klasičnih tečajeva, pokrećemo i online tečajeve!

Otvaramo vrata nove dimenzije!

Svoje iskustvo u nastavi i metodička znanja pretočili smo u nove, autorske tečajeve stranih jezika koji se odvijaju u potpunosti u online okruženju, na poznatoj i provjerenoj platformi koju koriste brojni centri za online učenje.

Naši su tečajevi u potpunosti strukturirani, sadržajno i metodički organizirani kao i klasični tečajevi, a zastupljene su sve četiri jezične vještine (čitanje, pisanje, slušanje i govorenje) nužne za uspješno samostalno komuniciranje na stranom jeziku. Iako polaznici nisu u izravnom kontaktu s nastavnikom, nastavni materijali organizirani su tako da se polaznici s lakoćom samostalno kreću kroz tečaj, a nastavnik moderator prati njihov napredak i pruža potrebnu podršku.

Uz tekstualne materijale, polaznicima su na raspolaganju i video i audio materijali, kao i online testovi i kvizovi za praćenje napretka i provjeru znanja. Naši su tečajevi asinkroni, što znači da polaznici nastavnim materijalima mogu pristupiti u bilo koje doba dana i s bilo koje lokacije te su stoga vrlo praktični zaposlenim osobama i svima kojima je teško uskladiti obaveze s terminima klasičnoga tečaja.

Također, intenzivna dinamika naših online tečajeva omogućuje završavanje stupnja u znatno kraćem roku, uz zadržavanje jednake kvalitete tečaja, količine nastavnog sadržaja i broja sati nastavnog opterećenja.

Kako online tečaj ne može u potpunosti zamijeniti učioničko okruženje, od polaznika se očekuje da preuzmu odgovornost za svoje učenje i napredak te da samostalno odrađuju najveći dio zadataka. Naši su nastavnici moderatori na raspolaganju kako bi ih usmjeravali, pratili i pomagali pri svladavanju gradiva i zadataka.

Po dovršetku svih aktivnosti predviđenih tečajem i uspješnom polaganju završnog testa, polaznici dobivaju certifikat.

Novo poglavlje otvaramo tečajevima njemačkog jezika na stupnjevima A1 i A2, a uskoro pokrećemo i specijalizirane tečajeve jezika struke, krećemo s još više jezika i na još više razina te s tečajevima za različite dobne skupine polaznika.

Pratite nas, vidimo se online!

Vaš Anglo online tim

Secured By miniOrange