Priprema za međunarodne certifikate

Saznajte više o pripremi za međunarodne certifikate u Anglu

ZAŠTO SU VAŽNI MEĐUNARODNI CERTIFIKATI?

Priprema za međunarodne ispite

Fleksibilnost, mobilnost i konkurentnost tri su čarobne riječi!

Ulaskom u Europsku Uniju otvorile su se mnoge mogućnosti za ljude željne novih iskustava, bilo u području obrazovanja ili u razvoju karijere. No, s druge se strane, uz individualne i profesionalne kvalitete, traži i vrlo visoki nivo znanja jezika. Ovdje prvenstveno mislimo na engleski jezik koji je zasigurno postao lingua franca cijelom svijetu, jezik obrazovanja i poslovanja. Uspješno položeni međunarodni Cambridge ESOL ispiti daju upravo to, oni su i garancija jezične izvrsnosti te su prvi korak prema ostvarenju ambicija u stranim tvrtkama ili inozemstvu. Kao partnerska škola Britanskog Savjeta (British Council) pripremamo polaznike za međunarodne ispite koji se održavaju nekoliko puta godišnje.

U našoj se školi možete pripremiti za polaganje:

FCE

(FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH)

CAE

(CERTIFICATE IN ADVANCE ENGLISH)

CPE

(CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH)

Riječ je o ispitima koji se odvijaju u ispitnim centrima u strogo propisanim uvjetima, a sastoje od pet dijelova (čitanje, pisanje, praktična primjena gramatike i vokabulara, slušanje i usmeno izražavanje). Ponosni smo što je prolaznost naših polaznika na ispitima British Councila do sada uvijek bila stopostotna, s vrlo visokim ocjenama.

Naši polaznici o nama

Što kažu naši polaznici o Anglu?

grupa-svjedočanstvo-cb

Martina Mirjana Suzana i Drago

„Upisali smo tečaj engleskog iz istog razloga, a to je da nešto naučimo… Mislili smo da će biti teško, ali uz super profesoricu, smijeh i druženje, svakim smo danom sve bolji i bolji.” Odrasli prvašići: Martina, Mirjana, Suzana i Drago, TEČAJ ENGLESKOG JEZIKA A1

Jasminka Golubić

„Dobila sam ono što sam i očekivala, super atmosferu na satu, zanimljiv i interaktivan tečaj, profesoricu koja motivira na rad i učenje. Sve pohvale za tečaj i profesoricu.”