Rođendani

Saznajte više o rođendanima u Anglu

Rođendani

Rođendan je veliki dan. Obilježavamo ga kako bismo proslavili svoje postojanje i kako bismo uživali u životu, a vrlo često te radosne trenutke dijelimo s najbližima – obitelji i prijateljima.
Za maloga princa ili princezu, kao i za one malo veće, rođendan je poseban dan koji se iščekuje cijele godine.
Kakva će torta biti, koga ćemo pozvati, koja će biti tema proslave, kakvim ćemo dekoracijama ukrasiti prostor, čime ćemo se počastiti, i ono najvažnije – kakvi će darovi biti, i hoće li ih biti puno, puno – pitanja su koja zaokupljaju male glavice.
No, ta pitanja zaokupljaju i roditelje slavljenika, na čija leđa obično pada organizacija rođendanskog slavlja.
Kako bi roditelji opuštenije mogli proslaviti taj tako važan dan za njihove obitelji, i kako bi mali slavljenici bezbrižno doživjeli čaroliju rođendana, tu su Anglo rođendani.

Što sve radimo?

Anglo rođendani veseli su, zabavni i nezaboravni, bilo da se radi o klasičnoj ili o tematskoj rođendanskoj zabavi, radionicama iz naše ponude nejezičnih programa ili nekom posebnom iznenađenju prema željama slavljenika ili slavljenice.

Mislili smo na najmlađe slavljenike, ali i na one malo starije, koji još nisu dovoljno samostalni da rođendan slave potpuno sami, nego im je potrebno nezamjetno nadgledanje odrasle osobe i animacija koja će ih zabaviti vodeći računa da ipak više nisu mali i da im je za zabavu potreban malo ozbiljniji i odrasliji pristup.

Obratite nam se povjerenjem, jer imamo dugogodišnje iskustvo u radu s djecom, a ideja i energije nam ne ponestaje. Obratite nam se sa svojim zamislima, odaberite nešto iz naše ponude ili zajednički s nama osmislite tijek rođendanskoga slavlja, kako bi slavljenik ili slavljenica spokojno mogli zamisliti svoju veliku rođendansku želju, ugasiti svjećice na rođendanskoj torti i zakoračiti u novu godinu svoga života. I u ponovno iščekivanje sljedećega rođendana…

Sve rođendanske pakete i opcije rođendanskih proslava Anglo rođendana potražite u našem Cjeniku.