Tko smo mi

Saznajte više o nama

Širimo horizonte i promičemo samorazvoj. Učimo naše polaznike (velike i male) komunicirati na stranim jezicima, razumjeti i poštivati druge kulture i običaje, i tako otvoriti i stvoriti nove prilike. Organiziramo verificirane tečajeve stranih jezika za velike i male, a nudimo i nejezične programe.

Što radimo

Našu metodiku poučavanja stranih jezika karakterizira interaktivni pristup, a u nastavi se služimo i suvremenim tehnologijama. Našim su mlađim polaznicima na raspolaganju tableti i pametne ploče, a učionice su opremljene računalima i projektorima. Škola stranih jezika Anglo dugi niz godina gradi i njeguje svoj imidž nekonvencionalne škole u kojoj djeca i mladi u ugodnom ambijentu uče kroz zabavu. Cilj nam je stvoriti pozitivnu, motivirajuću atmosferu u kojoj djeca neopterećeno i s veseljem usvajaju strani jezik. Trudimo se kod mladih razviti ljubav prema jeziku koji uče te im pružiti kontinuitet. Naša metoda rada uključuje hands on pristup, gdje djeca svoje znanje odmah stavljaju u praksu simulirajući određene situacije. Vjerujemo da se najveći rezultati mogu postići ako je znanje primjenjivo odmah, i to što češće. A naši rezultati govore sami za sebe – naši polaznici sudjeluju na međunarodnom natjecanju HIPPO gdje redovito ostvaruju odlične rezultate

Cambridge ESOL Exam Preparation Centre

Osim toga, Anglo je Cambridge ESOL Exam Preparation Centre – pripremamo srednjoškolce za međunarodne Cambridge ispite FCE i CAE, a do sada svi su polaznici ostvarili odlične rezultate. Udruga za jezičnu edukaciju djece i upoznavanje s kulturama zemalja EU usmjerena je na najmlađe – vrtićance, s kojima uspješno već dugi niz godina radimo po verificiram jezičnim programima za engleski i njemački jezik u dječjim vrtićima u Zagrebu, Zaprešiću i okolici.

Kontinuirano uvodimo novitete u nastavni proces te osmišljavamo nove programe – English through drama, English through science, da nabrojimo samo neke, koji nude inovativne pristupe učenju stranih jezika.

Osim toga, našu ponudu obogaćuju i nejezični programi. Jedini u Zaprešiću organiziramo ALOHA – Program mentalne aritmetike, a nudimo i likovne radionice, kao i radionice Autogenog treninga. Naravno, u pripremi uvijek imamo nekoliko potpuno novih programa.

Učilište Anglia, pak, usmjereno je na odrasle polaznike. Prilagođavamo se potrebama naših polaznika i nudimo razne opcije izvođenja tečajeva: grupno ili individualno, u našem prostoru ili u prostoru klijenata, klasična face-to-face nastava ili kombinirani tečaj u kojem se dio nastave odvija u učionici, a dio online, ubrzani tečajevi ili tečajevi klasične dinamike…

27
27 GODINA USPJEŠNOG RADA
1000
PROVEDENO VIŠE OD 1000 TEČAJEVA
10000
POLAZNICI SVIH UZRASTA
5
PET STRANIH JEZIKA

“Širimo horizonte!”

Naš moto

Secured By miniOrange