Anglo strani jezici

Saznajte sve o stranim jezicima.

Dobrodošli na stranice škole stranih jezika Anglo. Ovdje možete pronaći cjelokupnu ponudu tečajeva stranih jezika za djecu, dodatne usluge vezane uz učenje stranih jezika kao i neke zanimljivosti.

Anglo

Već gotovo tri desetljeća bavimo se jezičnom podukom te organiziramo tečajeve za sve uzraste. Cilj nam je oduvijek bio unaprijediti i promovirati učenje stranih jezika u našoj zemlji, ali i polaznicima približiti kulture i običaje zemalja čije jezike uče. Radimo sa svim uzrastima, od najmlađih polaznika Bebaonice, preko djece vrtićke i predškolske dobi do školaraca. Stoga nam je izuzetno važno i kod naših najmlađih polaznika i njihovih roditelja probuditi svijest o važnosti učenja stranih jezika od malih nogu, ali i očuvanju kontinuiteta učenja i „izloženosti“ stranom jeziku od vrtića do kraja osnovne škole, kako bi se stvorili temelji za kasniju uspješnu nadogradnju do najviših razina poznavanja stranih jezika. U najranijoj se dobi jezik najlakše usvaja pa je stoga poželjno dijete što ranije uključiti u program učenja. U najranijoj se dobi stvaraju temelji za kasnije učenje pa je upravo zato uložen veliki trud u osmišljavanje i provođenje programa za polaznike vrtićke i predškolske dobi.

Naši su programi verificirani i odobreni od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te se već dugi niz godina provode u državnim vrtićima u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. A kako djeca rastu, s njima „rastu“ i njihove potrebe u učenju stranih jezika te se u skladu s time prilagođavaju i programi i načini učenja te, osim vještina govorenja i slušanja se polako i postupno uvode i vještine čitanja i pisanja. U tome nam pomažu najsuvremeniji udžbenici renomiranih izdavača, kao i druga suvremena nastavna pomagala, koji nas vode od početaka do kraja osnovnoškolskog obrazovanja. Naravno, puno pozornosti pridajemo odabiru najboljih nastavnika koji su kvalificirani i dodatno educirani za rad s djecom te specijalizirani za određenu dob. Pridružite nam se i učite s nama od najranije dobi! Provjerite po čemu smo posebni!

Tamara Tolnauer Ackermann, prof.