Back

Tamara Tolnauer Ackermann

Više o Tamari Tolnauer Ackermann

Profesorica engleskog jezika i književnosti i ruskog jezika i književnosti. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a od tada je skupila 30 godina iskustva nastavi. Osnivačica je i direktorica Angla, jedne od prvih privatnih škola stranih jezika u Zagrebu i ravnateljica Učilišta Anglia za obrazovanje odraslih. Zamjenica je predsjednice Zajednice za strane jezika pri Hrvatskoj gospodarskoj komori te je inspektorica za provjeru kvalitete u školama stranih jezika. Stalni je sudski tumač za engleski jezik, NLP Practitioner te certificirani voditelj nastave (IH Director of Studies).

„Imam bogato iskustvo u nastavi i baš sam zato svjesna da se moram kontinuirano dodatno educirati i jačati svoje nastavničke kompetencije. Zato sudjelujem na mnogobrojnim stručnim usavršavanjima (npr. u organizaciji Hrvatske udruge nastavnika engleskog HUPE, online edukacije u organizraciji British Councila, Pearsona, itd..)

Aktivno se zalažem za standardizaciju kvalitete u školama stranih jezika te sudjelujem u međunarodnom projektu Qatrain u okviru Zajednice za strane jezike” „U slobodno vrijeme čitam, odlazim u duge šetnje u društvu četveronožnih ljubimaca i bavim se trail trčanjem. Uvijek spremna na nove izazove!

Secured By miniOrange