Naši polaznici o nama

Što kažu naši polaznici o Anglu?

grupa-svjedočanstvo-cb

Martina Mirjana Suzana i Drago

„Upisali smo tečaj engleskog iz istog razloga, a to je da nešto naučimo… Mislili smo da će biti teško, ali uz super profesoricu, smijeh i druženje, svakim smo danom sve bolji i bolji.” Odrasli prvašići: Martina, Mirjana, Suzana i Drago, TEČAJ ENGLESKOG JEZIKA A1

Jasminka Golubić

„Dobila sam ono što sam i očekivala, super atmosferu na satu, zanimljiv i interaktivan tečaj, profesoricu koja motivira na rad i učenje. Sve pohvale za tečaj i profesoricu.”

Nataša Petković

„ Svidjelo mi se što smo uz tzv. formalni dio gradiva pričali o vlastitim, tematski vezanim iskustvima. Na njemačkom, naravno!!! Tako smo bolje upoznali i svoje kolege i njemački jezik. Najviše pohvala zaslužuje naša nastavnica Kristina koja je stručno i sa žarom odgovarala na sva naša pitanja i pružala nam veliku podršku te nas poticala na samostalnost.” TEČAJ NJEMAČKOG JEZIKA

curka2

Ivana Dalić, 18 god.

visokopriznati certifikat

“U ovih 12 godina učenja u vašoj školi stekla sam veliko znanje engleskog jezika koje mi je pomoglo pri polaganju državne mature i stjecanja odličnog rezultata na visokopriznatom certifikatu.”

curka1

Eva Jularić, 17 god.

FCE certifikat - C1 razina

“Učila sam engleski u Anglu 11 godina i to mi je pomoglo da položim FCE i steknem međunarodnu svjedodžbu na C1 razini. U Anglu su svi profesori jako dragi i predano rade u korist polaznika. U Anglu se jezik uči u prirodnom okruženju uz puno zabave i smijeha ali je atmosfera i cijelo vrijeme radna i svi su željni znanja.”