Back

Novi programi

Saznajte sve o novim programima

NOVI PROGRAMI

Anglo je škola stranih jezika s dugogodišnjim iskustvom – iza nas je punih 26 školskih godina! Za to je vrijeme kroz naše klupe prošlo mnogo polaznika, velikih i malih, a s njima rasli smo i mi, zajedno učili i sa svakom se novom školskom godinom trudili biti još bolji i ponuditi još više. Rezultat našega nastojanja da prije svega za naše najmlađe polaznike osiguramo cjelovitu i raznoliku ponudu naši su novi nejezični programi.

Već više godina uspješno provodimo ALOHA – program mentalne aritmetike. ALOHA označava Abacus Learning of Higher Arithmetic, a predstavlja program mentalnog i intelektualnog razvoja djece od 4 do 13 godina. Kroz više od 20 godina ovaj se program proširio u 26 zemalja na 5 kontinenata, a u preko 4000 centara širom svijeta pohađa ga preko 4 milijuna djece.

Prošle smo godine osmislili i pokrenuli naše vesele, zabavne i vrlo poučne Znanstvene radionice, koje su bile pravi hit. Održan je ciklus Kemija 1, a u pripremi je i Kemija 2, kao i Biologija i druge discipline iz STEM područja, a sve pod vodstvom kvalificiranih nastavnika.

Ciklus dramskih radionica English through Drama izrastao je iz naše dugogodišnje prakse korištenja vlastitih autorskih materijala i dramske igre u nastavi engleskoga jezika jer ona potiče komunikacijske vještine i kreativnost i olakšava učenje stranoga jezika.

Anglo rođendani veseli su, zabavni i nezaboravni, bilo da se radi o klasičnoj ili o tematskoj rođendanskoj zabavi, radionicama iz naše ponude nejezičnih programa ili nekom posebnom iznenađenju prema željama slavljenika ili slavljenice.

S veseljem očekujemo pokretanje novih ciklusa već poznatih programa u čiju smo se uspješnost osvjedočili, kao i pokretanje potpuno novih i uzbudljivih nejezičnih programa koje imamo u pripremi.

Prvi ciklusi radionica započinju s početkom školske godine, no pokreću se više puta tijekom školske godine! Obratite nam se za detaljnije informacije i proširite svoje horizonte!

Čekamo vas i radujemo se druženju s vama!
Vaš Anglo nastavnički tim

Secured By miniOrange