Upisi

Saznajte više o upisima u Anglu

Upisi u Školu stranih jezika Anglo i Učilište Anglia započinju u ponedjeljak 03. rujna 2018., a otvoreni su puna dva tjedna, tj. do petka 14. rujna 2018!

Rano učenje stranog jezika

Početak školske godine polako se približava, a s njime se zahuktavaju i druge aktivnosti vezane uz učenje i usavršavanje. Nova školska godina novi je početak, prilika da naučimo nešto novo i proširimo horizonte. Ponekad je prvi korak najteži, no ponekad nas samo taj jedan korak dijeli od bolje verzije nas samih.

Iz naše bogate ponude odaberite pravi tečaj za sebe, ili za svoje dijete, kao i jezik koji vam je najzanimljiviji ili najpotrebniji u ovome trenutku.

Za najmanje Škola stranih jezika Anglo nudi Bebaonicu i Engleski jezičnu igraonicu, za one malo veće tu su Predškolski i Đački tečajevi, a za djecu iz viših razreda osnovne škole imamo Teen tečajeve.

Srednjoškolci mogu birati tečajeve pripreme za državnu maturu ili za međunarodno priznate ispite, ili tečaj koji će im pomoći da lakše svladaju srednjoškolsko gradivo.

Za odrasle polaznike Učilište Anglia nudi verificirane tečajeve šest jezika za šest stupnjeva jezičnog znanja (A1, A2, B1, B2, C1, C2) u klasičnom obliku u učionici, ili u kombinaciji klasične nastave u učionici s online učenjem, kao i konverzacijske tečajeve ili individualne tečajeve. Osim tečajeva općeg jezika, tu su i specijalizirani tečajevi od koji posebno ističemo Modularni tečaj poslovnog engleskog jezika, tečajeve za određene struke, kao i pripreme za međunarodne certifikate.

Novost za naše polaznike, ali i sve zainteresirane knjigoljupce jest naš English Book Club, a naše male polaznike pozivamo na naše nejezične programe – ALOHA-mentalna aritmetika, koju već više godina uspješno provodimo, na zabavne i poučne Znanstvene radionice koje su prošle školske godine bile pravi hit i na English through Drama – našu malu dramsku grupu na engleskom jeziku.

Veselimo se (ponovnom) susretu s vama!

Vaš Anglo i Anglia nastavnički tim

Secured By miniOrange